englishdeutsch
Pagina 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13
Naam: Jan-Paul en Maya02-06-2012

Het is alweer een paar maanden geleden sinds we bij je waren, maar we denken nog steeds met veel plezier terug aan onze tijd op Curacao. We waren erg blij met de keuze om in jouw B&B te komen logeren. Heerlijke kamers, fijn zwembad en natuurlijk een uitstekende gastvrouw. We hebben veel gehad aan jouw goede adviezen. Altijd fijn om iemand te hebben die thuis is op het eiland. Nogmaals bedankt!

Naam: Frits en Aukje15-05-2012

We zijn al weer een poosje terug in het kille en natte Nederland maar we denken nog bijna dagelijks terug aan de fijne weken op Curacao. jullie accommodatie heeft daar zeker aan bijgedragen. Een goede uitvalbasis voor Willemstad en de stranden met een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naam: Henk Lo Sam Sioe (Amstelveen)26-04-2012

Beste Simone, ik heb een heerlijke tijd gehad in het B&B Toni Kunchi. Veel dank voor de hartelijke ontvangst, het goed verzorgde ontbijt en de persoonlijke aandacht. Ook aan de toekomstige gasten zou ik adviseren: Kijk bij het ontbijt in de ronde doos! En zie dan de culinaire verrassing van de dag. Het gehele verblijf is goed verzorgd, schone kamers en de locatie is gunstig om je te verplaatsen naar Punda of Otra Banda en ook om de rest van het eiland te ontdekken. En dat alles voor een gunstige prijs. Wens jullie nog veel succes en hopelijk tot een volgende keer.

Naam: Wies Daamen (België)18-04-2012

Curaçao kent vele mooie plekjes: B&B Toni Kunchi is er ongetwijfeld zo één van! Je kan er als het ware aan het drukke leven ontsnappen en aan 'onthaasting' doen. Tip voor de toekomstige bezoeker: vergeet 's morgens bij het ontbijt niet in de ronde doos te kijken want daar zit dagelijks een culinaire verrassing in ;-) Ik geef met volle overtuiging aan deze gemoedelijke B&B VIJF PALMBOOMPJES of liever VIJF COCTAILTJES. Danki en wie weet misschien tot ooit?

Naam: Clémence en Jos13-04-2012

Beste Simone en Willem,we hebben genoten van ons verblijf bij jullie en kijken nu al uit naar een volgende gelegenheid om naar het eiland te komen. Goed verzorgd, gastvrij en voor ons lekker dicht in de buurt van onze dochter. Tot over een poosje, groetjes van Clémence en Jos.

Naam: Suraksha en Vikash Sital01-04-2012

Simone en Willen, hartstikke bedankt voor het mooi en keurig verblijf, vooral ook bedankt voor de enorme gastvrijheid. We hebben zeker genoten van alles: ontbijt, schone kamer en vooral 't zwembad! We zullen zeker 'reclame maken' over jullie plek bij onze families en kennisen. Nogmaals bedankt, jullie waren uitstekend!

Naam: Irmtraud Schmale21-12-2011

Wir hatten wunderschöne Ferien auf Curacao, dabei war das wichtigste natürlic das Wiedersehen mit unserer Tochter und Schwiegersohn.Aber der Aufenthalt in dieser schönen Anlage, das familiere Flair war einfach toll. Ich kann das Haus nur jedem empfehlen. Ihnen Familie Buist wünschen wir schöne Weihnachten und ein gesundes und erföolgreiches Jahr 2012! Güße von Detlef und Irmtraud Schmale

Naam: Mirjam van Toor20-11-2011

Ha Simone, ik wil je op deze manier nog bedanken voor de fijne week. Ik kwam in mijn eentje om mijn dochter te bezoeken maar heb me geen seconde eenzaam gevoeld. De kamer was prima, het ontbijt super (altijd iets lekkers erbij) het zwembad goddelijk en de gastvrijheid super!!! Kortom, mocht ik ooit nog eens terugkomen (maar dan met mijn echtgenoot) dan klop ik weer bij je aan. Hartelijke groet, Mirjam

Naam: Mariëlle en Wouter19-10-2011

Hoi Simone, we hebben erg van ons verblijf bij jullie genoten. Onze kamer werd elke dag netjes schoongemaakt en de schone handdoeken waren perfect. Ook het ontbijt was erg goed verzorgd. De kamer was van alle gemakken voorzien. Wat ons betreft is Toni Kunchi een enorme aanrader. De wijk ligt centraal ten opzichte van Willemstad en in een prettige wijk. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en misschien tot een volgende keer. Groetjes Mariëlle en Wouter

Naam: Mart en Annemie Schreuder19-10-2011

Hallo Simone Raoul en Diane.Wij zijn nu weer een paar dagen terug in ons koude kikkerlandje en willen jullie laten weten dat het verblijf bij jullie ons uitstekend heeft bevallen. De gastvrijheid die wij bij jullie genoten hebben geeft een gevoel alsof je al vaker in B&B hebt vertoefd. Gewoon een warme huiselijke ongedwongen sfeer mooie verzorgde kamer en lekker zwembad. Simone bedankt voor alles ( hoef ik tenminste geen bladzijde vol te schrijven) Raoul ga zo door met leren en jij wordt beter als pappa. Diane jij wordt zeker fotograaf. Wij zullen je een paar foto's nog per mail toesturen. Kusjes Mart en Annmie. Grt aan Willem


Bericht toevoegen
Naam
Bericht
 
Home Accommodatie Curacao Impressie Curacao Route Contactgegevens Links Gastenboek Guesthouse Curacao
Realisatie: Sweb