englishdeutsch
Pagina 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13
Naam: Jetze Beetstra11-04-2013

Hoi Simone, Het moest vanochtend wel even wennen in Nederland koud en nat. Heel erg bedankt voor de mooie week die ik bij jullie heb mogen doorbrengen. Jullie B&B is een aanrader voor mensen die op curacao willen verblijven. Super schoon en heel netjes alles. Perfect ontbijt en een lekker zwembad. Wat wil een mens nog meer. met vriendelijke groet, Jetze Beetstra

Naam: Henk en Joke de Jong uit Nederland10-04-2013

Hallo Simone. Nu we weer thuis zijn en gelukkig de zon zich hier ook laat zien kunnen we heel fijn terug denken aan het verblijf bij jullie gezellige B&B onderkomen. We hebben genoten van het normale leven net als thuis. Je was een gezellige gastvrouw en ook altijd in voor een praatje. Bedankt voor alles. Hartelijke groetjes van Henk en Joke.

Naam: Jan en Marja Ruijsink 15 febr. 201315-02-2013

Hallo Simone. We hebben genoten bij jullie, lekker rustig, heerlijke bedden, prima zwembad, lekker ontbijt en alles schoon en in orde. Je bent ook nog een hartelijke en vrolijke gastvrouw. Dank voor de tip om naar de Netto Bar te gaan, Jan herinnerde zich de bar van 12 jaar geleden tijdens het werkbezoek. Dank voor alles en misschien tot ziens !

Naam: Joke stomp -verweij 28-12-2012

Hallo Simone, Bedankt voor de mooie tijd die we bij jullie hebben gehad .Ik had je belooft om de foto's op testuren via FB maar helaas ben ik je achternaam vergeten misschien wil je mijn op Fb een bericht privé sturen ,helaas kan ik dat nu niet naar jou doen ,dan maar open baar ,Joke.stomp@upcmail.nl ik hoop van je te horen Gr Joke

Naam: Myrna & André28-11-2012

We zijn een weekendje op bezoek geweest bij jullie. Het was allemaal zeer goed verzorgd, het ontbijt maar ook de kamer en zwembad natuurlijk.Het ideale vakantie gevoel krijg je wel bij Toni Kunchi. Heel erg bedankt voor de goede zorgen.

Naam: Dick en Aafke07-11-2012

Simone en Willem en de kids, We hebben enorm genoten van ons B&B bij jullie. Het was héérlijk, lekker ontbijt elke morgen, schone kamers, rust (op de fluitkikketjes na;)). En een zwembad erbij maakt het wel helemaal top. Bedankt voor al die goede zorgen en gastvrijheid!

Naam: Casper en Maaike08-10-2012

Simone, heel erg bedankt voor de gastvrijheid! Wat een fijne plek hebben jullie daar! Echt een aanrader voor eenieder die op zoek is naar een B&B op Curacao! En ik begreep dat je schilderkunsten ook bij Carlijn in goede aard zijn gevallen? :) Leuk hoor!

Naam: Monique en Leon Teeuwen21-09-2012

Hallo Simone. Weer terug in ons koude kikkerlandje. Super tijd gehad bij jullie. Alles was perfect, de accomodatie, het ontbijt en de gastvrijheid. Ik zal jullie bij iedereen die het wil het horen aanraden. Groetjes Monique en Leon Teeuwen

Naam: Thijs en Leonie15-08-2012

Wat was het heerlijk om bij jullie te verblijven, erg centraal en een heerlijk ontbijt. We zullen jullie zeker aanraden bij familie en vrienden. Bedankt voor alle tips. Groet, Thijs en Leonie en kinderen.

Naam: Kees-Jan en Jacoline de Kruijf02-07-2012

Hallo Simone, Inmiddels al weer bijna een week thuis op Bonaire, maar we genieten nog na van ons bezoek. We hebben het heerlijk gehad bij jullie. Echt een sfeervol B&B. Ruime en schone kamer, elke ochtend stond er weer een heerlijk ontbijt voor ons klaar (met verrassing in de ronde doos)en iedere dag namen we een duik in het zwembad. Ook de ligging vonden wij heel gunstig, op een rustige plek in de wijk, maar toch dichtbij winkels, de ring en andere voorzieningen. Nogmaals bedankt voor alles! Hartelijke groeten, Kees-Jan en Jacoline


Bericht toevoegen
Naam
Bericht
 
Home Accommodatie Curacao Impressie Curacao Route Contactgegevens Links Gastenboek Guesthouse Curacao
Realisatie: Sweb