englishdeutsch
Pagina 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13
Naam: floris en keesjan23-02-2009

Hoi Simone. ondertussen is floris alweer in nederland en ben ik weer terug op Bonaire. we hebben genoten van onze 4 dagen bbc (Bed,Breakfast,Curacao) bedankt voor je goede zorgen, belangstelling en tips. bijzonder de we zonder dat we het wisten elkaar al eerder hadden ontmoet. wat mij betreft was dit niet de laatste keer. groeten van Floris en Keesjan

Naam: Dorien en Marion18-02-2009

Hoi Simone, We hebben een top vakantie gehad! Dankjewel voor het fijne verblijf in jullie B&B en alle tips die we van je hebben gehad! Het was erg gezellig & ontspannen vertoeven en het ontbijt was heerlijk! Curacao is een erg leuk eiland. De combi van verschillende dingen doen met lekkere strandjes en het fijne verblijf in jullie B&B was perfect! Een absolute aanrader! We zullen jullie B&B zeker aanbevelen!!!

Naam: Jennie en Gerard14-02-2009

Hallo Simone en Willem, Vanmorgen, na een vlotte terugreis, weer in Nederland aangekomen. Wat hebben we een geweldig fijne week bij jullie gehad. We zullen het niet snel vergeten. De heerlijk ontspannen en gemoedelijke sfeer in jullie B&B. Prima geregeld allemaal met voortreffelijke voorzieningen waaronder het(bijna privé) zwembad. We zullen jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden, mochten ze van plan zijn om Curacao te bezoeken. Ook de groeten aan Raoul, Dian en de nog aanwezige gasten.

Naam: Bep en Jos 12-02-2009

Amper teruggekeerd in Nederland willen wij jullie en Simone in het bijzonder, dankzeggen voor de in jullie B & B ondervonden gastvrijheid. Meerdere weken mochten we bij jullie verblijven en dat was een buitengewoon en voortdurend genoegen. Wij kunnen en willen jullie B & B van harte aanbevelen, bij eenieder die een goed, gezellig, intiem, gastvrij, confortabel B & B zoekt. Tot volgend jaar! Bep en Jos.

Naam: Jeroen en Tina27-01-2009

hai Willem en Simone en de kinderen we zijn weer goed aangekomen in nederland.En we missen curacao nu alweer.Het was prachtig om bij jullie te logeren in 1 van jullie kamers.Het gaf rust en de sfeer was geweldig en het ontbijt was lekker al hadden we er niet altijd tijd voor.We komen zeker terug dan wel met onze dochter.Nog bedankt dat jullie rekening met ons gehouden hebben. Groetjes Jeroen,Tina en Thalia

Naam: Lies en Henny27-01-2009

Hoi Simone. Grote klasse! Je bed&breakfast verblijf. Alles tot in de puntjes verzorgd. Huiselijke sfeer, ontspannen, relaxed. Tips voor autoverhuur en taxi (een hele goeie, bedankt) Volop "erop-uit" tips.Dagelijks ons "eigen" zwembad, is heerlijk wakker worden. Geen gestress. Computer binnen handbereik! Krantje, ontbijt. De dag kan niet meer stuk. HEERLIJK. We zullen je B&B volop promoten bij familie/vrienden (de eerste boeking is al gemaakt!) Simone, heeeel veel succes met alles, en nogmaals bedankt voor je gastvrijheid!!!!

Naam: Gerard en Marja Koster23-01-2009

Nou, dit adresje vertellen we zeker door.... We hebben een prima 4 dagen gehad bij jullie. Zo aangenaam, ontspannen, gewoon hartstikke leuk!! En Curacao.... is Fantastisch!!!

Naam: Wim, Anja, Myriam, Ben & Karin Keesmaat11-01-2009

Beste Willem en Simone, nog even een berichtje uit Suriname. We hebben een prima twee weken bij jullie gehad en volop genoten. Bedankt voor jullie gastvrijheid en oprechte warmte, ook al wisten jullie dat de kans groot is dat we concurrenten zullen worden:-) Maar we zullen ons best moeten doen om tegen jullie op te concurreren, want het was erg prettig bij jullie. Nogmaals bedankt, Ikke, zij en ons nageslacht

Naam: Annie en Karen Aalbers28-12-2008

Eindelijk de beloofde reactie. Wij hebben het heerlijk gehad bij jullie. Ondanks onze drukke werkzaamheden hebben wij mede door jullie, toch nog een heerlijk vakantiegevoel gehad. Het is een fijne relaxte omgeving. Heerlijk ontbijt en een fijn zwembad. Ook namens Karen, zeg ik dat we geweldig genoten hebben en blij waren dat we jullie BenB hebben gekozen. Wij zullen jullie dan ook zeker aanbevelen. Wij, Karen en ik, wensen jullie een heel voorspoedig maar vooral gezond 2009 toe.

Naam: Jolanda en Ilona24-12-2008

Hoi Simone en Willem, Een beetje laat...nu we weer thuis zijn gaat de tijd weer zo snel voorbij! Maar we hebben een heerlijk weekje bij jullie gehad. Lekker dicht bij onze zoon waardoor we vaak konden afspreken. Jullie B&B is zeer comfortabel, gezellige binnenplaats, mooi zwembad, prima kamers, heerlijk ontbijt en altijd een hartelijk ontvangst. We zullen het dan ook beslist anderen aanraden die naar Curacao gaan. We wensen jullie samen met de kinderen hele fijne kerstdagen! En alle goeds voor het nieuwe jaar. Groetjes van Jolanda en Ilona uit Assen. ps Erwin begeleidt de dienst morgenvroeg op zijn gitaar...doen jullie hem even de hartelijke groeten van me?


Bericht toevoegen
Naam
Bericht
 
Home Accommodatie Curacao Impressie Curacao Route Contactgegevens Links Gastenboek Guesthouse Curacao
Realisatie: Sweb