englishdeutsch
Pagina 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13
Naam: Wilma en Nadine04-05-2009

Hee Simone, ik ben alweer een paar weekjes terug in Nederland maar denk nog met heel veel plezier terug aan ons relaxte verblijf bij jullie.Samen met Nadine heb ik er een heerlijke tijd gehad.Alles was keurig verzorgd en de sfeer was ontspannen.Wanneer we een dagje geen zin hadden om iets te ondernemen bleven we lekker aan het zwembad luieren met een goed boek.Bedankt voor je gastvrijheid en veel succes met jullie B&B, ik kan het iedereen aanraden. Groetjes van Wilma en nadine

Naam: Janine en Ron01-05-2009

Bon Bini Simone! We willen je laten weten dat we echt een heerlijk verblijf bij je hebben gehad. De kamer was ruim, gezellig en schoon! Het ontbijt erg lekker maar vooral ook gezellig met de andere gasten erbij. Kortom een knus en verzorgd gebeuren bij je. Ook nog bedankt voor alle tips omtrent duiken, auto huren enz. Succes verder ook met je man en super leuke kids! groetjes, Janine en Ron.

Naam: Margreet17-04-2009

Dag Simone en Willem, Wat een heerlijk B&B hebben jullie met Toni Kunchi. Goed alternatief wanneer je niet bij vrienden in huis wil daar, maar een resort niet ziet zitten. Het voelt huiselijk en gezellig en het is goed verzorgd. Simone je bent een heerlijke gastvrouw, dank voor de gastvrijheid.. Heel veel succes met jullie B&B, ik vind het een absolute aanrader!!

Naam: Will, Marjan, Marc, Larissa, Sander en Nadine09-04-2009

Hoi Simone, We hebben een heerlijke vakantie gehad op Curacao. Gezellig met zīn allen te gast bij jullie B & B. Fijne kamers met goede bedden, goed ontbijtje en een lekker frisse douche, waar we verrassend snel aan gewend waren. Morgen komt Nadine weer als jullie gast nu samen met haar mamski. Leg ze maar lekker in de watten, kan ze daarna haar stage weer met volle moed afronden. P.s. als we nog eens komen, zullen we zachtjes doen tijdens het kaarten! Groetjes van ons allemaal

Naam: hanneke en Rob29-03-2009

Wij zijn begin januari Bij Simone in haar Bed and Breakfast geweest, waar wij het erg naar onze zin hebben gehad. Eerst een heerlijke duik in he zembad en dan een heerlijk onbijt op de patio, met een krantje en allemaal heerlijkheden, plus het gezellige advies van Simone. Wij danken jou en je familie voor deze heerlijke tijd. Ik kan het een ieder aanbevelen. Groetjes Hanneke en Rob

Naam: Willy en Jan23-03-2009

23 maart. Hallo Simone. We zijn weer aan het werk in een koel en nat Nederland. Het verblijf in jullie B&B was prima verzorgd. Ruime kamer, goed bed,airco,grote badkamer met toilet dat het douchewater koud was wende snel, het ontbijt was lekker, gezellig praatje, krantje, computer vrij te gebruiken, kortom een prima adres voor een verblijf op Curacao. Dat we een huurauto hadden was prettig. Bedankt en veel succes met jullie B&B. Zeker tot ziens.

Naam: Hans- Ria-Martin-Esmee10-03-2009

Perfecte locatie,geven we zeker door is al vraag naar geweest. Ook wij hebben er 14 uitstekende dagen doorgebracht, hoewel wij op de dag erop uit waren, naar het strand of een rondrit of een boottochtje maakten kwamen wij graag weer naar jullie B&B. Zeker om de nacht rustig door te brengen en s'morgens weer lekker te ontbijten. Als wij weer naar Curacao gaan dan zeker naar jullie. In ieder geval hartelijk dank voor jullie gastvrijheid die staat als een Cristoffelberg, die is ook niet om te krijgen. Hoop dat jullie nog lang dit B&B mogen behouden. Bedankt Simone en uiteraard Willem.

Naam: kees en ada27-02-2009

Hoi Simone,willem,raoul en dian,wat vinden we het jammer om het heerlijke verblijf bij jullie te verlaten.De ontspannen sfeer en het heerlijke zwembad en de "de hooiberg"waar je zo heerlijk rustig leest,mijmeert,enz.we hebben het fijn gehad en hopen zeker nog eens terug te komen om te zien hoe jullie kinderen verder ontwikkelen.lieve groet kees en ada.het ga jullie goed.

Naam: Annemieke en Thijs de Winter23-02-2009

Hoi Simone! Jammer dat we gisteren niet persoonlijk gedag hebben kunnen zeggen! We zitten alweer in het koude Nederland. Dank je wel voor alle goede zorgen, de gezelligheid en de prima accomodatie. Een aanrader voor iedereen die een knusse omgeving kiest boven een wat meer steriele omgeving van een groter hotel. Juist daardoor raak je met elkaar in gesprek en wordt het contact een stuk persoonlijker. Wij hebben het in ieder geval heel erg gewaardeerd. De rust bij julie heeft er ook voor gezorgd dat Thijs z'n scriptie af is! Een aanrader voor iedereen!

Naam: Will en Marjan,23-02-2009

Hoi Simone, Wij verheugen ons nu al op het verblijf bij jullie B&B als wij al deze verhalen lezen. Tot eind maart.


Bericht toevoegen
Naam
Bericht
 
Home Accommodatie Curacao Impressie Curacao Route Contactgegevens Links Gastenboek Guesthouse Curacao
Realisatie: Sweb